Élet-Stílus

Banánon mutatták be a körülmetélést egy tévéműsorban

Különleges pillanatok egy angol társkereső showban.

Fura pillanatoknak lehettek szemtanúi a Channel 4 brit közszolgálati televízió nézői.

A First Dates (Első randik) című társkereső-tematikájú műsorban egy urológus doktornő volt az egyik játékos, akit arra kértek a szerkesztők, hogy egy banánon mutassa be, hogyan kell valakit körülmetélni.

Az adásban csak Abi néven emlegetett 33 éves orvos eleget is tett a kérésnek, és bizony a férfi nézőktől érkező twitteres kommentek egy része arról szólt, hogy ezt még nézni is fájdalmas volt.

Egy másik hozzászóló azt írta:

Nem vagyok a társkeresés szakértője, de van egy olyan érzésem, hogy a péniszek vagdosásának emlegetése nem a legrövidebb út a férfiak szíve felé.

A banán körülmetélése közben a műsorban azzal „viccelődtek”, hogy randipartnerei biztos tartanak attól, hogy Abi az éjszaka közepén esetleg levágja a féltett testrészüket, mire ő csak annyit mondott: mindenesetre nem érdemes őt feldühíteni.

Az urológus párkeresési szándékkal jelentkezett a First Dates-be, ahol egy Adam nevű 34 éves könyvelővel próbálták meg őt összehozni. Állítólag a második randi már nem jött össze, de ennek nyilván nincs köze a banános bemutatóhoz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik