Élet-Stílus

Videón, ahogy egy birodalmi rohamosztagos kapcsol le egy részeg sofőrt Nevadában

Egy halloween buliból tartott hazafelé egy szabadnapos autópályarendőr szombat este a nevadai Las Vegas közelében. Bár jelmezben volt, amikor meglátott egy autóst, aki a rossz irányból próbált felhajtani az autópályára, azonnal szolgálatba helyezte magát.

Hazafelé tartott az autójával Britta Foesch, nevadai autópályarendőr október 31-én, kora reggel, amikor észrevette, hogy egy nagyon bizonytalanul irányított autó araszol fölefelé az autópályára a menetiránnyal szemben. Bár Foesch egy beöltözős halloween buliban volt, és még mindig viselte a Csillagok Háborújában szereplő birodalmi rohamosztagosok jelmezét, habozás nélkül szolgálatba helyezte magát – írja az AP hírügynökség.

A sofőr feltehetően alkohol, vagy kábítószer hatása alatt állt, nem volt jogosítványa, és két közlekedési szabályt is megsértett, ezért a helyszínen letartóztatták. Foesch autójában működött a fedélzeti kamera, ami rögzítette az igazoltatást. Az esetről készült videót a Nevadai Autópályarendőrség osztotta meg a Twitteren.

(Kiemelt képünk illusztráció, fotó: Oli Scarff / AFP)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik