Élet-Stílus

40 év után felfedeztek egy lyukat a fürdőszobában, de nem azt találták, amire számítottak

Meglepte őket, mennyi minden volt ott.

Egy család a fürdőszobájuk falában egy lyukat talált nemrégiben, pedig már 40 éve ebben a házban laknak. Tulajdonképpen nem is csak egy lyukról, hanem kettőről van szó– számolt be róla a Mirror. A gyógyszeres szekrény hátuljában volt az egyik lyuk, és amögött, a falban a második. A történetet a Twitterre és a Redditre a család veje, Peter Brown írta meg, akinek pedig a felesége közvetítette cseten „a felfedezést”.

A Bored Pandának a férfi azt nyilatkozta, hogy az apósa azután kezdett el a fürdőben vizsgálódni, hogy valami eltűnt a karantén alatt.

Ekkor fedezte fel a lyukat, majd kibontotta jobban a falt is. Azt hitte egy-két dolog lehet ott, eshetett be az idő folyamán, de nagyon tévedett, több tucat dolog volt ott hátul, ami beesett az évek alatt: a 80-as évekből származó testápoló, sminkszerek, körömlakklemosó, fertőtlenítő, görcsoldó tabletták, koffeintabletták.

A posztnak, illetve a bejegyzéslánc igen népszerű lett, a termékekből sokat ugyanis már nem kapni, olyannak érzik sokan a képeket, mintha valamiféle időutazás részesei lennének.

Időkapszula

– írja találóan az egyik hozzászóló.

Kiemelt kép: Twitter/Peter Brown – Shop Time

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik