Élet-Stílus

Gigi Hadid úgy helyretette Jake Pault, hogy szívünk szerint papot hívtunk volna rá

Jake Paul beszólt Zayn Maliknak Twitteren, az egykori One Direction-tag barátnője helyretette a YouTube sztárt.

A tinik kedvenc botrányhős youtubere, Jake Paul tegnap délután váratlanul beszólt Twitteren Zayn Malik egykori One Direction tagnak, mivel állítása szerint goromba volt vele, számol be az azóta már törölt tweetről a CNN.

Majdnem meg kellett csapnom Zane-t a One Directionből, mert egy pöttöm srác, de nagy az arca. Zane, tudom, hogy olvasod ezt, ne legyél ennyire dühös azért, mert egyedül kellett hazamenned a hatalmas hotelszobádba hahahaha.

Több sem kellett Gigi Hadid szupermodellnek, aki egy ideje újra együtt van Malikkal, a még mindig elérhető válaszában úgy beszólt Paulnak, hogy ha a szájkarate sport lenne, már be kellett volna dobni a törülközőt, mielőtt nagyobb baja esik a srácnak.

Lol, csak mert nem akar veled, meg a kellemetlen YouTube gruppijaiddal lógni? Itthon van éppen a barátaival, plusz itt vagyok neki én is, drágám. Nem izgatja különösen a jelentéktelen ronda ábrázatod. Menj aludni…

Az is jelzi, hogy Paul beismerte a vereséget, hogy törölte tweetjét, de később még nyilvánvalóvá tette, amikor arra utalt, hogy részegen szólt be Maliknak.

Valakinek el kéne vennie a telefonomat, amikor részeg vagyok, mert egy kibaszott idióta vagyok ilyenkor.

Kiemelt kép: Estrop/Gettyimages

Ajánlott videó

Olvasói sztorik