Élet-Stílus

Leégett a ház, ami előtt pózoltak a tűzoltók

Tizennyolc tűzoltó áll haragban egy michigani ház tulajdonosaival, miután csoportszelfit készítettek a lángoló épülettel. Az (azóta már leégett) ház előtt pózolós fotót a Facebookon is közzétették a Detroit Fire Incidents oldalán, azzal a szöveggel, hogy a csapat egy másodpercre megpihen, hogy szelfizzen az újévkor. Dave Fornell tűzoltó szerint az épület túl veszélyes volt ahhoz, hogy bárki bemenjen, és már amúgyis menthetetlennek tűnt a helyzet.

A tulajdoosok kiakadtak, miután a több mint ötvenéves épületet 18 tűzoltó sem tudta megmenteni, főleg miután látták a szelfit az interneten. A facebookos poszt alatt pedig annyi mérges komment érkezett a képre, hogy azt inkább inkább törölték is az oldalkezelők.

A tűzoltócsapat elmondása szerint egy társuk leszerelésének alkalmából készítették az utolsó közös fotót, ám a város tűzvédelmi biztosa szerint ez a magatartás nem elfogadható. Egyelőre még vizsgálják, hogy mi volt a tűzeset oka és valóban menthetetlen volt-e a helyzet, így a pózoló tűzoltók sorsa is elbírálásra vár.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik