Élet-Stílus

Lökdösődés, bunyók, halálos lövöldözés – ilyen volt tavaly a Black Friday

Vajon mire számíthatunk idén?

Nyakunkon az értelmetlen túlfogyasztás csimborasszója, ami nemcsak a világ mentális egészségének, de a pénztárcának és az emberi kapcsolatoknak is rosszat tesz. A 2018-as évről az ABC híradója készített egy összefoglalást, amiben nemcsak páratlan verekedéseknek lehetünk szemtanúi, de kiderül belőle, hogy:

  • Tennessee-ben egy Victoria’s Secret boltot tettek majdnem a földdel egyenlővé a vásárlók, az eladó az asztalon állva csak azt kiabálta ismételgetve, hogy „Ó, te jó ég!”,
  •  Georgiában akciós serpenyők miatt verekedett két nő,
  • Alabamában pedig azt vették videóra, ahogy egy plazában a tömeg az életéért fut, ugyanis lövések hangja hallatszott. A fegyveres konfliktusban egy 12 éves lány is megsérült, a támadót lelőtték.

Amerikában egyébként tavaly a becslések szerint 116 millióan vásároltak a leárazásokon, a legnépszerűbbek a tévék, amikért ilyenkor jelentős kedvezménnyel lehet hozzájutni. A riporter az egyik résztvevőtől azt kérdezte, miért nem vásárol online, mire a fiú azt mondta, szereti élőben is megnézni a termékeket.

Most pedig képzeld el, milyen kínos az, amikor

beleszeretsz valakibe, majd több hónap után derül ki, hogy ő is a fekete péntekeken heringpartizik ezer másik emberrel, hogy pár ezer forinttal olcsóbban vegyen meg valamit, amire szüksége sincs.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik