Élet-Stílus

Szerintetek milyen érzés, amikor várjátok egy izgalmas meccs végét, de akkor jön egy reklám a semmiből és az utolsó másodpercben

Alighanem tévétörténeti pillanat szemtanúi lehettek azok, akik a San Antonio Spurs - Los Angeles Lakers meccset nézték az amerikai ESPN csatornán, magyar idő szerint hajnali fél 5-kor.

Történt ugyanis, hogy a Spurs Los Angelesben vendégeskedett a Lakersnél, a meccs elég szoros volt, még az utolsó pillanatokban is döntetlenre állt. Egyetlen másodperccel a vége előtt, 108-108-as állásnál a hazaiak játékosa, Josh Hart levált az emberéről és szinte egyenesen a palánk felé robogott, amikor

egy férfi mosolyogva felvette a telefonját.

Egészen pontosan egy reklám indult el, ami pont abban a századmásodpercben került a képernyőre, amikor Hart a levegőben elengedte a labdát. A nézők így ÖRÖKRE elveszítették AZT a pillanatot, ami a sportnak a lényegét adja. Mutatjuk:

Az adásrendező hiába kapott gyorsan észbe, már késő volt. Mint kiderült, a ziccer nem ment be, így hosszabbítás következett. A meccset végül a Lakers nyerte meg.

A végeredmény: Los Angeles Lakers – San Antonio Spurs 122-112

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik