Élő Szórakozás

Story Gála: celebvillantások és díjak mindenfelé

Az idén már 17. alkalommal kerül megrendezésre a Story Ötcsillag és Értékdíj Gála, amely az év legtöbb celebét vonzó eseménye. A budapesti Corinthia Grand Hotelben tartott rendezvényen a hagyományokat követve átadták az olvasók és a szakmai zsűri szavazatai alapján odaítélt díjakat. Az est házigazdái ezúttal Erős Antónia és Tilla voltak, a szakmai zsűrit pedig Kovács Ági olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó, Miklósa Erika operaénekesnő, Pataki Ági fotómodell-filmproducer, Kulka János színművész és Vitray Tamás televíziós személyiség alkotta. Egy külföldi meglepetésvendéget is beígértek a szervezők, aki mint azóta kiderült, a francia Zaz volt.

A közönségdíjasok listája:

  • Az év műsorvezetője: Friderikusz Sándor
  • Az év színésznője: Balsai Mónika
  • Az év televíziós produkciója: Konyhafőnök
  • A leg-leg-leg: Sztárban sztár
  • A Story kedvence: Varga Iza

Az értékdíjasok: Saul fia, Cseh Laci, Pintér Béla, Till Attila, Szirtes Edina Mókus

 

Lehúzzuk a rolót

És akkor ezennel könnyes búcsút veszünk az idei Story Gálától. Holnap jövünk a kimaradt jelenetekkel…

Cinthya Dictator megmutatta a bugyiját

Riporterünk élőben jelentkezett be a Gáláról, ahol Aleska és Cinthya Dictator segítségével mutatta meg a helyszínt és a “jó hangulatú” vendégeket. Cinthy még a szoknyáját is felhúzta, csak hogy az olvasók megnézhessék milyen bugyit húzott.

Aleskával és Cinthyával belefúrtuk magunkat a Story Gálába

Közzétette: 24.hu – 2016. február 13.

Story Gála: Baukó Éva nem érti, hogy miért nem hívták meg

Miközben a hazai celebvilág színe-java éppen a Corinthia Hotelben ünnepli magát, Baukó VV Édes Élet Éva otthon töpreng azon, vajon miért nem kapott meghívást a nívós eseményre. Szerinte semmiben nem különbözik a kivételezettektől.

“Szívem szerint nekem is jól esett volna, ha meghívást kapok arra a gálára, amely gála köztudottan azon celebeket vonultatja fel, akikből a kereskedelmi csatornák és napilapok nap mint nap élnek. Öt éve vagyok a médiában, és minden nap szerepelek a tv-ben, huzamosabb ideje. Úgy érzem, hogy a meghívottak személye semmiben nem különbözik az enyémtől! De valamiért mégis ‘különlegessebek’ a meghívás miatt! Szép estét! Mindenkinek jó szórakozást kívánok!!” – írta közösségi oldalán Éva, aki így üti el az időt:

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Galambos Lajos nagyon élvezi szabad estéjét a Story Gálán

Lagzi Lajcsi négy hónapig tartó fogvatartása után már visszazökkent a normális kerékvágásba és a 17. Story Gála estéjére elfelejtette azt, hogy az igazságszolgáltatás bazári majmot csinált belőle.

Ahogyan azt korábban hangsúlyozta, átértékelte az életét az előzetes alatt és megígérte magának, hogy több időt tölt családjával, így az sem meglepő, hogy a partira is két gyermekével érkezett, akiket a kamerák előtt is boldogan ölelgetett. Hát nem meseszép ez a harmónia?

#sztorigála #lagzi lajcsi és családja megérkezett

24.hu (@insta24hu) által közzétett fénykép, 2016. Febr 13., 08:27 PST

Mindenki villant. Ki ezt, ki azt.

Som-Balogh Edina hátat fordított a fotósoknak, persze csak azért, hogy meztelen hátát megmutassa. Aleska valószínűleg egyik fellépőruhájában jött el, a 2015-ös Miss World Hungary Kiss Daniella pedig látványos dekoltázst mutatott. Nádai Anikó kisfiától kapott kimenőt.

Éjjel-Nappal dínom dánom

A díjátadó után elérkeztünk az est legfontosabb részéhez. Kaja-pia-buli, ahol egyébként az Éjjel-Nappal Budapest fél szereplőgárdája is részt vesz. Lali hozza a formáját, úgy vidámkodik kollégánkkal, mintha előre hozták volna a karácsonyt vagy a rezsicsökkentést.

story gala

Megvannak a 2016-os Story Gála díjazottjai

A Story Értékdíjakat Kovács Ági olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó, Miklósa Erika operaénekesnő, Pataki Ági fotómodell-filmproducer, Kulka János színművész és a Vitray Tamás televíziós személyiség alkotta zsűri ítélte oda.

  • A színművész kategóriában Pintér Bélát díjazták, aki színházával, a Pintér Béla Társulattal nemcsak hazánkban, de számos nemzetközi fesztiválon aratott zajos sikereket.
  • Az etno- és pop műfajban alkotó Szirtes Edina Mókus énekes-zenész kapta a zenész kategória elismerését.
  • Cseh László Európa- és világbajnok úszó, aki a tavalyi Kazanyi vizes világbajnokságon tíz év után állt fel ismét a dobogó legmagasabb fokára, sport kategóriában lett a legjobb.
  • A televíziós személyiség/műsorvezető kategóriában Till Attila, alias Tilla filmrendező-műsorvezető győzött, aki Erős Antónia oldalán celebrálta a gálát.
  • A film kategóriában a többszörös fesztiváldíjas (Austin, Denver, Chicago, Cannes), Golden Globe-díjas, Oscar-jelölt produkció, a Saul fia vitte el a pálmát.

Az Ötcsillag-díjakat ezúttal is a Story magazin olvasói szavazták meg.

Tilla egyébként elárulta, hogy annak idején azzal érvelt édesapjának a tévés karrier mellet, hogy ő lesz a következő Vitray és egészen véletlenül éppen tőle kapta most a díjat.

Cseh Laci a vastaps után viccesre fogta, azt mondta, hogy ez a díj ad erőt neki hajnalonként, hogy kikeljen az ágyból.

Zaz az idei Story Gála meglepetésvendége

Hat óra után kicsivel elkezdődött a 17. Story Gála díjátadó eseménye, melyet a sztárfellépő nyitott meg. Míg tavaly Conchita Wurst vetette meg a lábát a vörösszőnyegen, addig idén a francia énekesnőt, Zazt hívták meg a szervezők.

“Zaz franciául konferalta fel a dalát, de attól tartunk, mindenki csak annyit értett ebből, hogy zsönöszöpámádmazell” – írja tudósítonk, aki szerint szomorú dolog lehet egy ülő közönségnek énekelni a pörgős számokat. Az egykori X-Faktoros Antal Timi mondjuk nem tudott egy helyben maradni, néha elkapta a ritmus és táncikálni kezdett. Eközben fotósunk Rogán Cecíliával próbálta kitalálni, hogy melyik dalt is hallják éppen.

Rogán Antal is megjelent

Úristeeeen befutott Rogán Antal kabinetminiszter és neje Cecília. Cili asszony fehér habosbabosban nyomja, de Rogan is elegáns, mintha épp Lillafüreden fenyítene a frakciótársakat.

rogán antal

Berki Krisztián szoknyában jelent meg a Story Gálán

A főceleb és párja Hódi Pamela botrányos jelmezekbe bújtak az év legnagyobb sztáreseményén, ahol minimum az öltöny az elvárt megjelenés. Berki skótszoknyában érkezett, amit legfeljebb Varga Viktoron tudtunk volna elképzelni. Erre a látványra azonban nem vágytunk, de azért most megmutatjuk önöknek is. Ne fogják vissza magukat, ha megírják a véleményüket.

berki krisztián hódi pamela

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik