Élet-Stílus

Geszti Péter: Csak a nézettség kedvéért nem tudok leülni senkivel beszélgetni

Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Az Adom a napom műsorvezetője fontosnak tartja, hogy újra megjelenjen a normalitás hangja a kereskedelmi televíziózásban.

A héten új évaddal tért vissza az Adom a napom című műsor Geszti Péterrel, melyben hazai hírességek mindennapjaiba nyerhetünk bepillantást. A műsorvezető az InStyle Mennek adott interjút, amiben elmondta, a televíziózás műfajában ritka az olyan lehetőség, és kevés olyan talkshow van, ahol „valódi, értékes emberek, (jobbára) művészek, komoly teljesítményekkel bíró személyek valódi életekről beszélnek”, és „nem műdialógok hangzanak el”. Szerinte a műsornak köszönhetően a vendégek a napjuk kapcsán az egész életükről mesélhetnek.

Fontos, hogy nem bulvárízű beszélgetéseket folyatunk velük, az nem célunk. Ezáltal megjelenhet a normalitás hangja a kereskedelmi televíziózásban is, amit régen egyébként mindannyian helyénvalónak tartottunk

– véli Geszti.

Arra a kérdésre, hogy milyen szempontokat vesznek figyelembe a meghívottak listájának összeállításakor, a műsorvezető elárulta, mostanra kialakult az az ízléskör, ami meghatározza, kiket hívnak meg. Hozzátette: amikor ebből kiléptek, azt szóvá is tették a nézők, érkezett kritika egyes vendégekkel kapcsolatban.

„A lista összeállítása közösen történik a csatornával, a szerkesztőséggel és velem – az én véleményem is mérvadó, nekem is van lehetőségem a választásra. Ez borzasztóan fontos, mert különben nem is tudnám jó szívvel csinálni a műsort” – folytatta Geszti Péter.

Nem fordulhat elő az, hogy olyan embert hívjunk meg, akit beleerőltetnek a műsorba. Csak a nézettség kedvéért nem tudok leülni senkivel beszélgetni, mert kell, hogy engem érdekeljen, inspiráljon az adott illető. Ha nem lenne ez a tévéműsor, akkor is ezt gondolnám. Azt szoktuk mondani, hogy az idő a legdrágább kincsünk, nem lehet arra pazarolni, hogy érdektelen személyekkel beszélgessünk.

A hét első vendége Balogh Levente volt:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik