Élet-Stílus

Mi történt a ValóVilág 11 játékosaival a műsor óta?

RTL Kettő
RTL Kettő
Ezt tudni a legutóbbi évad 15 villalakójáról.

Tavaly márciusban ért végetValóVilág 11 VV Kriszti győzelmével, de a valóságshow-rajongóknak már nem sokáig kell várniuk, ugyanis májusban indul a 12. széria vadiúj szereplőkkel. Addig is megnéztük, mit tudni az előző évad villalakóiról, mi történt velük az elmúlt bő egy évben.

VV Kriszti: miután megnyerte a 36 milliós fődíjat, azt mondta, szeretne egyetemre menni, megtanulni tetoválni, és márkaépítésen is gondolkodik. Fél évvel a finálé után elárulta, visszatért korábbi munkahelyére, ismét vendéglátásban dolgozik. Az rtl.hu-nak adott friss interjúban elmondta, mostanában elvan, kicsit visszahúzódott. Nemrég véget ért egy párkapcsolata, és az alkoholfogyasztását is jelentősen csökkentette. Önmaga megszeretésén dolgozik, ugyanis elmondása szerint nagyon ellenséges magával.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Karnics Kriszti (@kincstina) által megosztott bejegyzés


VV Melina: a reality ezüstérmese a döntő után azt mondta, volt villatársai közül senkivel nem szeretné tartani a kapcsolatot, még VV Danival sem, aki bent tartózkodása alatt szerelmet vallott neki, majd kiesése után videóüzenetben szakított vele. Instagram-profilján rendszeresen posztol több mint 22 ezer követőjének, főleg házi kedvenceiről, illetve kedves időtöltéséről, a rúdsportról.

VV Rico: miután harmadik lett, egy ideig sokat posztolt Instagramjára, legutóbbi bejegyzése azonban tavaly novemberi. Több korábbi képén feltűntek egykori villatársai is, főleg VV Barna. Múlt tavasszal azt állította, a villában belezúgott VV Anitába, aki viszont akkor úgy gondolta, nem lesz több köztük barátságnál. Hogy elmélyült-e végül a kapcsolatuk, arról nem szól a fáma.

VV Reni: a műsor után visszaköltözött Bács-Kiskun vármegyébe és ismét munkába állt a helyi kocsmában, a Blikk információi szerint. Instagramja privát, hónapok óta TikTokra sem posztolt.

VV Lissza: bár a fináléig nem jutott el, a villában egymásra találtak VV Márióval, akivel kint is folytatódott a kapcsolatuk. Szerelmüket egy közös tetoválással is megpecsételték, ám októberben már arról szóltak a hírek, végleg szakítottak. Az egykori villalakó aztán DJ-nek állt. Instagramon ő az egyik legaktívabb az évad szereplői közül.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@djlissza által megosztott bejegyzés


VV Márió: VV Lisszával való szakítása óta nem sokat tudni róla. Közösségi oldala alapján egy olyan kripto-projektet reklámoz, amire a Magyar Nemzeti Bank tavaly év végén több mint másfél milliárd forintos bírságot szabott ki.

VV Ákos: a ValóVilág után az OnlyFansen próbált szerencsét, hogy fix bevételi forrása legyen, és több időt tudjon szentelni a közösségi felületeinek, mára azonban sehol nem található nyilvános profilja.

VV Barna: ő volt az évad szívtiprója, villaléte jelentős részét az tette ki, hogy bensőséges, nem ritkán testi kapcsolatot ápolt több lány lakótársával is. A már svájci A Nagy Ő-t is megjárt reality-szereplő novemberben bejelentette, hogy egy német párkereső műsorban, a Match in Paradise-ban szerepel. Korábban összegabalyodott Schumacher Vanda műsorvezetővel, nemrég pedig felvállalta kapcsolatát Halastyák Fannival, művésznevén Nemazalánnyal, aki korábban egyébként a VV10-es VV Moh párja volt (az Ázsia Expresszt és a Párharcot is megjárták együtt szakításuk előtt). VV Barna a héten a Reggeli vendégeként arról mesélt, rendezvényszervezői vállalkozást alapított, legény- és lánybúcsúkat szervez.

VV Dani: a napokban lett 30 éves – derül ki az Instagramjáról, ahol az ezt megelőző posztja majd’ egy évvel ezelőtti, így ennél többet nem igazán lehet tudni róla.

VV Piros: kiesése után OnlyFans-oldalt indított, hogy fizetni tudja az albérletét és ételt tudjon venni. Számításai bejöttek, mert a kezdetekkor gyorsan növekedett előfizetőinek száma. Pár hónappal később feltűnt A Konyhafőnökben, ahol a castingon egy tűznyelő magánszámot is bemutatott, főztjével pedig kiérdemelte az aranygombot Rácz Jenő séftől. Kiesése előtt azt nyilatkozta, szeretné megmutatni, hogy nem csak sírni tud, ennek ellenére a főzős műsorban is több alkalommal is elpityeredett. Közösségi oldalain a mai napig kifejezetten aktív, videóiban néha énekhangját is megmutatja.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Varga Piroska (@varga_piroska_) által megosztott bejegyzés

VV Bibi: miután kiejtették, felköltözött Budapestre és a TikTok-karrierbe kezdett. Egy időben sok videót gyártott, mostanában azonban elég ritkán posztol. Állítólag egy ideje Spanyolországban él.

VV Anita: miután kiesett a villából, az üzemanyag ára lepte meg a leginkább, és azt is furcsának találta, hogy az emberek felismerik őt és fotózkodni akarnak vele. 2023 júliusában motorbalesetet szenvedett, ami során a bukósisak plexiüvege megsebesítette az arcát és eltört az orsócsontja. Változó gyakorisággal oszt meg fotókat Instagramján, egy tavaly év végi posztja szerint pedig a szerelem is rátalált.

VV Lamin: elsőnek neki kellett távoznia a villából, miután a viselkedése miatt kiszavaztak a nézők. Manapság leginkább TikTokon aktív, ahol sok videót tesz közzé kisfiáról.

VV Sajtiról és VV Henrikről nem lelhető fel friss információ az interneten.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik