Belföld

Letérdeltettek és kiraboltak több tinit Érden

Azonosították és elfogták a rendőrök azt a fiatalt, aki két héttel ezelőtt megalázott és kirabolt több tinit Érden.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a két kerékpárját támasztó fiú a szabadidőparkban bandázott, amikor többen odaléptek hozzájuk, hogy egy pár perccel korábban történt – általuk sérelmezett- közlekedési afférjüket számon kérjék rajtuk.

A társaság egyik tagja agresszívan követelte a fiúktól, hogy adják át értékeiket, térdeljenek le a földre és kérjenek bocsánatot, ellenkező esetben megveri őket. A tinik engedelmeskedtek.

– közölte a rendőrség.

A rendőrök azonosították a fiatalokból álló bandát, és elrendelték a rablással gyanúsított fiatal letartóztatását. Kiderült, hogy az elkövető egy héttel korábban az érdligeti játszótéren is belekötött egy fiúba, akitől a cipőjét követelte. A rémült gyerek végül nem a cipőjét, de nála lévő pénzét átadta a támadójának.

Az Érdi Rendőrkapitányság kéri, hogy amennyiben a játszótéren megtámadott fiú magára ismer, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan bárki érdemleges információval rendelkezik, az jelentkezzen személyesen az Érdi Rendőrkapitányságon (Érd, Felső utca 4. szám), vagy hívják a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2898-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a „Telefontanú” 06-80-555-111 zöldszámán, vagy a 112 segélyhívón.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik