Image: 73665097, Az Összezárva Friderikusszal címû mûsor a TV2 csatornán. Az adás idõpontja: 2015.05.24. Fotó: TV2, Place: Budapest, Hungary, License: Rights managed, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit: smagpictures.com
Szórakozás

Bochkor szerint az a nő nem érdemli meg a párkapcsolatot, aki elhízik

24.hu
24.hu

2016. 02. 12. 08:05

Korábban a témában:

Legutóbb akkor akadt ki a fél ország Bochkor Gáborra, amikor a japán karmester, Kobayashi Ken-Ichiro munkásságát minősítette le, majd fokozta a helyzetet azzal, hogy kijelentette, Ken-Ichirót ő helyezte fel újra a térképre. Most pedig azzal akasztotta ki reggeli rádióműsora hallgatóságát, hogy beszólt a pluszkilókkal rendelkező hölgyeknek.

Az egész téma Pierce Brosnan felesége kapcsán jött fel, aki az elmúlt években jelentős súlyfelesleget szedett magára. Brosnan erre annyit mondott, hogy így is úgy is imádja nejét, Bochkor szerint azonban ez hazugság.

“Olyan ez a nő, mint egy hirdetőoszlop, amit elvittek innen Budapestről. Ez a bűbáj férfi azt írja a képek alá, hogy kövéren és soványan, mindenhogy szereti őt. Pedig a felesége képét nézve arra gondolok, hogy mintha nem ugyanez az ember lenne” – kezdte Bochkor, majd elmondta, szerinte az ehhez hasonló igénytelen nők nem érdemelnek párkapcsolatot. “Tudom, hogy most rengetegen fel fognak háborodni, de muszáj beszélni azokról, akik egyszerűen nem figyelnek oda magukra. Aki ennyit hízik, az külsőre is méltatlan lesz a partneréhez, mert leszarja a párkapcsolatot.”

Kommentek

Kovács Patrícia: Minden olyat megcsinálunk a lányunkkal, amire azt mondják, hogy nem jó
Budapest, 2012. szeptember 28.
Nemcsák Károly, a József Attila Színház igazgatója sajtótájékoztatót tart a színházban a 2012-2013-as évdra összeállított mûsortervrõl 2012. szeptember 28-án.
MTI Fotó: Máthé Zoltán21 év után véget ért Nemcsák Károly házassága