Szórakozás

Bochkor: Kobayashi Ken-Ichirót én helyeztem újra a térképre

A rádiós úgy véli, hogy a karmesterrel kapcsolatos kinyilatkoztatásai hatására legalább többen megismerték a japán művészt.

Kobayashi Ken-Ichiro a hetvenes évek tévedése volt, a karmesterség pedig különben is egy blöff, csupán hadonásznak egy rúddal a levegőben – a vélemény természesetesen nem a miénk, hanem Bochkor Gáboré, aki két hónappal ezelőtt reggeli rádióműsorában nyilatkozott így a 75 éves japán karmesterről.

A kijelentés nagy felháborodást keltett, Lang Györgyi például nyílt levélben ment neki a rádiósnak, aki válaszul a “nívótlan, gagyi, olcsó, hatásvadász” jelzőkkel illette az énekesnő munkásságát. Az ügy híre a MÁV Szimfonikusokhoz is eljutott, akik komolyzenei koncertre invitálták Bochkort – aki utoljára gyerekkorában volt hangversenyen -, így élőben találkozhatott Ken-Ichiróval; bár egyes jelenlévők szerint a rádiós látványosan unta magát az előadás alatt.

Az ügy természetesen az Összezárva Friderikusszal tegnapi adásában is terítékre került, ahol Bochkornak sikerült ismét megcsillantania intellektusát.

“Kobayashi Ken-Ichirót én helyeztem újra a térképre, egyébként” – mondta a rádiós a látványosan elképedt Friderikusznak, majd kifejtette, hogy véleménye szerint a karmester sokak fejében nem volt ott eddig, ő pedig most megismertette az emberekkel.

Bochkor ezúttal az absztrakt festészethez hasonlította a karmesterek munkáját, szerinte sokan vélekednek úgy, hogy egy “piros háttéren fekete csík” típusú képet bárki tud alkotni. A rádiós egyébként elárulta, hogy színházba sem jár, mert szerinte ott csupán “rossz díszletek közt hangosan beszélnek”.

A karmesterrel kapcsolatos megjegyzés 4:14-nél hangzik el.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik