Közélet

Végül Nárcisz kutya buktathatja le Orbánék titokzatos birtokát

24.hu
24.hu

2016. 03. 04. 20:39

A 444 úgy tűnik, megtalálta Orbán Viktor titokzatos kutyáját, Nárciszt. Nem ott volt, ahol mindenki kereste. A lap kapott egy fülest, hogy egy Felcsúttól nem messze fekvő majorságban van életvitelszerűen a kutya, ezért lementek megnézni, tényleg ott van-e. A majorság Hatvanpusztán van, egy 13 hektáros, az országúttól úgy 200 méterre fekvő birtokon.

5, gyönyörűen felújított, inkább kastély-, mint majorságjellegű épülettel.

Végül a kapucsengőn szóltak ki nekik.

Sikerült? Megtalálta?

Mondták, hogy nem, de kifejtették, hogy Nárcisz kutyáról beszélnek.

Szabadságra ment.

Mondta, majd hozzátette, hogy a majorságot Mészáros Lőrinc bérli. A kutya pedig jól van és egészséges, de keresse Orbánnál. Nem sokkal ezután kihívtak hozzájuk egy mezőőrt, aki megpróbálta őket elzavarni

Mészáros Lőrinc telke egyébként egy egykori Habsburg-birtok, amiről Mészáros saját maga erősítette meg az Átlátszónak 2012.-ben adott videóinterjújában, hogy ő a bérlője, és hogy attól a CZG Ingatlanforgalmazó Kft.-től bérli, ami Orbán Viktor édesapja, Orbán Győző ingatlanos cége, írja a 444. A sajtó szerintük ezután kezdett arról írni, hogy a szépen felújított hatalmas műemlékegyüttes valójában Orbán Viktor titkos dácsája.

A lap idéz egy, a Hungarian Spectrum blogon megjelent elemzést, amelyben az alábbi szöveg szerepelt.

Minden jel arra mutat, hogy József főherceg egykori birtokának maradványai az Orbán család kezébe kerültek, és a Ferenczi által a helyszínen gyűjtött információk szerint a munkálatok már meg is kezdődtek. A területet idegenek elől elzárták. Biztonsági emberek őrzik, illetve egy Nárcisz nevű kuvasz. Orbán elismerte, hogy a családnak van egy vad, Nárcisz nevű kutyája, de, mint hozzátette »Felcsúton van«. Szerintem egyszerűen nem akarta elárulni, hogy az állat valójában József főherceg egykori birtokát őrzi, ami a családja birtokában van.

Sőt, találtak egy képet, amelyet az Átlátszó használt fel illusztrációként a birtokról egy korábbi cikkükhöz, és valószínűleg maga Nárcisz kutya szerepel rajta a majorság udvarán.

 

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

BELGRADE, SERBIA - MAY 27: Leonardo (C) of Partizan celebrate with the fans after the final match of Serbian Cup between Fc Partizan and Fc Crvena Zvezda on May 27, 2017 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.