Pénzügy

Rugalmas számlacsomaggal újított a legnagyobb magyar bank

Az OTP Bank a sokszínű ügyféligényekre, a modern megoldások iránt érzékelhetően növekvő elvárásokra kíván választ adni a tavaly december 12-én bevezetett lakossági számlacsomagokkal. Nem csupán nevében változott meg az OTP Bank számla portfóliója. A szerződést kötő ügyfelek egy merőben új szolgáltatáspalettáról választhatnak – derül ki a bank közleményéből.

A „moduláris” felépítésnek köszönhetően ugyanis a számlákhoz kapcsolódó szolgáltatások az ügyfelek élethelyzetének és igényeinek megfelelően rugalmasan alakíthatók, akár havonta megváltoztathatók.

Hogyan működik?

A lakossági ügyfelek számlavezetést, betéti kártyát, internetbank-hozzáférést tartalmazó ún. induló csomag ajánlatot kapnak. Emellé a számla tulajdonosa választhat további elemeket, így többek között a kedvezményes ATM-es készpénzfelvételi lehetőséget, az internetes vásárlást segítő webkártyát, vagy éppen a pénzmozgások kontrollálását segítő sms szolgáltatást.

A számlákhoz automatikusan hozzáadódnak az életkor- és jövedelemfüggő kedvezmények, például a pályakezdőknek járó díjkedvezmény. A végeredmény egy teljesen személyre szabott számlacsomag lesz, amelynek a számlavezetési díja is az egyedi igényeknek megfelelően alakul.

Csomagban is van változás

A hitelintézet a korábban megismert ügyféligények alapján előre összeállított csomagokat is kínál, hogy ügyfeleinek megkönnyítse a választást. Ilyen előre elkészített bankszámlacsomag például a beszédes nevű Junior, Aktív, Minimum, Klasszikus vagy éppen Prémium+. Természetesen ezek az ajánlatok is módosíthatóak, személyre szabhatóak.

A változással egy időben a korábbi Alap, Tempó, Net, Jump és Prémium Plusz számlacsomagok értékesítése lezárult. A meglévő ügyfeleknek nincs teendője, a számlacsomagjuk továbbra is érvényben marad. Viszont a korábban szerződött ügyfeleknek is lehetősége van a variálható számlacsomagok közül választani.

Ha kíváncsi, hogy a többi magyar banknál mi változott tavalyhoz képest, kattintson az Azénpénzem cikkére.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik