Élet-Stílus

Gyógyulását ünnepelte a rákból a barátaival, amikor lezuhant egy szikláról, és meghalt

A 31 éves brit apuka hónapokig küzdött a rák egyik legagresszívabb fajtájával.

Egy tengerparti szikláról lezuhanva halt meg egy 31 éves brit férfi, két héttel azután, hogy az orvosok közölték vele, teljesen felgyógyult rákbetegségéből. Adam Fenton gyógyulása után először ment el bulizni egy pubba barátaival, amikor rejtélyes körülmények között életét vesztette – írta vasárnap a Mirror.

Fenton július 28-án ment el ünnepleni a barátaival. Az este folyamán az ácsként dolgozó férfi eltűnt, de barátai nem kezdték el keresni, mert azt gondolták, biztosan csak hazamen. Holttesét másnap reggel találta meg egy kutyasétáltató a Newquay város tengerparján található Towan parton.

A rendőrség közlése szerint helyi idő szerint reggel fél hétkor érkezett a hívás a parton talált holttestről. A kiérkező mentősök Fentont a helyszínen halottá nyilvánították. A rendőrök egyelőre megmagyarázatlanként tartják nyilván halálának okát.

Fenton a Mirror cikke szerint az év végén akar összeházasodni szerelmével, akivel több mint 8 éve van együtt, és már van egy 5 és egy 6 éves lányuk. A férfit tavaly év végén diagnosztizálták a rák egyik agresszívabb fajtájával, a B-sejtes limfómával.

Fenton fél éven át tartó kemoterápiás kezelésen esett át, és az orvosok három hete közölték vele az örömhírt, hogy a szívében, tüdejében és a nyirokcsomójában talált daganatok eltűntek.

(Kiemelt kép: Europress/Stuart Black / Robert Harding Heritage) 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik