Nagyvilág

Utoljára szívszorító dolgokat mondott az anyuka a karjaiban haldokló kislányának

A legtöbben bele sem merünk gondolni abba az épp ésszel felfoghatatlan szituációba, amikor egy szerettünktől kell végső búcsút venni. Ezzel a szörnyű helyzettel kellett szembenéznie Michelle Aitmannek, akinek a 12 éves kislánya a karjai között halt meg. Skye Aitmannél évekkel ezelőtt diagnosztizáltak rákot, a kór a veséjét támadta meg.

Skye azonban két évvel ezelőtt legyőzte a halálos betegséget, sokáig teljes életet tudott élni, tünetmentes volt.

Évekkel a gyógyulás után, egy rutinvizsgálat során kimutatták, hogy visszatért a rák. A betegség ezúttal olyan agresszív és gyors lefolyású volt, hogy a kislánynak a szörnyű diagnózis után mindössze 10 napja maradt. A szülei végig Skye mellett voltak, támogatták, és megpróbálták olyan széppé tenni a lányuk életének utolsó szakaszát, amennyire csak lehetett.

Az édesanya pontosan emlékszik az utolsó szavakra, amelyeket a karjában haldokló lányának mondott. A külső szemlélők számára ezek a mondatok talán durvának hangozhatnak, de aki tudja, mennyit szenvedett Skye a betegségétől, az pontosan megérti, miért mondta Michelle a következő mondatot:

Csukd be a szemed, nem kell tovább küzdened, aludj el szépen.

Az anyuka a lánya halála után elmondta, hogy Skye egy csodálatos, mindig mosolygó kislány volt, a hiányát pedig a mai napig nem tudja elfogadni, nem érzi valóságosnak.

Mirror

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik