Élet-Stílus

Ebben a hónapban önkielégítéssel jótékonykodhatsz

Az Egyesült Államokban most tartják a Nemzeti Maszturbációs Hónapot, amely kapcsán a TENGA szexjátékokat gyártó cég meghirdette azon kampányát, amelynek keretében pénzt gyűjthetünk a szexoktatás fejlesztésére.

A jótékonykodáshoz nem kell mást tennünk, mint önkielégítést végezni, majd írni egy bejegyzést a #DoItInMay hashtag alá

A kampány szervezői szerint az Egyesült Államokban hatalmas gondot jelent, hogy a fiatalok nincsenek tisztában a szexszel, így könnyelműen ugranak bele megfelelő védekezés nélkül futó kalandokba. A TENGA célja továbbá az, hogy az emberek merjenek beszélni egy olyan természetes szükségletről, amely a mindennapjaink része. Különösen nagy gond van a női önkielégítés terén, erről ugyanis sokkal nagyobb tabu beszélni, mint a férfiak maszturbációjáról, mivel az utóbbi többször jelenik meg a köznyelvben, mint az előbbi.

A TENGA minden alkalommal két dollárt fog felajánlani azért, ha valaki használja a fenti hashtaget, a pénz a SIECUS (Sexual Information and Education Council of the United States) nevű amerikai szexedukációért felelős szervezetnek megy majd. A cég, mivel a hastag használata ellenőrizhetetlen, beállított egy felső, 10 ezer dolláros limitet, ennél magasabb adomány így nem gyűlhet össze, ám ez is jóval több mint a semmi.

Mashable

Ajánlott videó

Olvasói sztorik