Belföld

Kiharapott egy darabot szomszédja orrából a zalai férfi

Verekedés közben leharapta szomszédja orrának egy részét egy férfi Zala megyében, aki ellen most emeltek vádat testi sértés miatt.  Az ügyészség szerint a sérülés súlyos egészségkárosodást ugyan nem okozott, de  maradandó fogyatékosságot eredményezett.

Az érintettek között régóta rossz volt a viszony a telekhatárok miatt. A vádlott 2014 júniusában azt követelte szomszédjától, hogy távolítson el egy betonoszlopot, de ő nem reagált. A férfi ezért kihozott a házából egy piros festékszóró sprayt, amivel lefújta az oszlopot, majd a festékkel jelölte, szerinte meddig tart az ő telke.

A két férfi vitatkozni, majd verekedni kezdett, eközben mindketten beestek a házuk előtt lévő, betonlapokkal burkolt vízelvezető árokba. A dulakodást ennek ellenére tovább folytatták, a vádlott ekkor harapta meg haragosa orrát, amiből egy nyolc milliméteres darabot ki is szakított.
Ahogy arról beszámoltunk, múlt héten ítélt el a bíróság egy szolnoki fiatalembert, mert megvert egy nőt, majd leharapta a védelmére kelő férfi fülét.Ő azért négy és fél év fegyházbüntetést kapott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik