Belföld

Megvertek egy nőt a 9-es buszon – keresik a támadókat

Két embert – egy férfit és egy nőt – keresnek a kőbányai rendőrök, akik még decemberben 11-én belekötöttek egy utasba és bántalmazták őt a 9-es buszon.  A támadás nem sokkal éjjel háromnegyed 12 előtt történt, a páros  odaült az utas mellé és szidni kezdték. A nő felállt és előrement a buszsofőrhöz és megkérte, hogy hívjon rendőrt. A kötekedők azonban követték és tovább pocskondiázták.

Amikor a busz megállt a Kőbányai út és Hungária körút kereszteződésénél, a férfi megütötte a nőt, majd a társa is bántalmazta. Az utas a földre esett. A verekedők ezután leszálltak a buszról és a Népliget elsétáltak a Népliget felé.

A busz kamerája felvételt készített róluk. Ezt a rendőrség pénteken tette közzé:

Az ügyben garázdaság vétsége miatt folyik eljárás.

A rendőrség kéri, hogy aki a felvételen látható férfit és nőt felismeri, tartózkodási helyükről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-263-7200-ás telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén vagy írjon a 10rk@budapest.police.hu e-mail címre.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik