Belföld

Videó: Összevertek egy kukást, mert nem tudtak tőle parkolni

Megvertek és megrugdostak egy kukást Tinnyén, mert nem tudtak tőle parkolni. A megvert férfi nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

A Pest Vármegyei Főügyészség tájékoztatása szerint az áldozat a műanyag hulladékok gyűjtését végezte Tinnyén, amikor történt az eset. Megállt a kukásautóval az egyik ház előtt, majd kiszállt, hogy kiürítse a hulladéktárolót.

A sofőr azonban úgy parkolt le erre a rövid időre a járművel, hogy az éppen akkor érkező elkövetők nem tudtak a ház kocsibeállójára akadálymentesen felhajtani az autójukkal. Ezen úgy felhúzták magukat, rátámadtak a hulladékszállító hátuljánál tartózkodó férfire.

Egyikük lábon rúgta, másikuk pedig ököllel többször is fejbe vágta, aki annak hatására elesett. A bántalmazással azonban az elkövetők nem hagytak fel, s még többször megrúgták és megütötték. Miután felhagytak a támadással, a hulladékot begyűjtő férfi a hulladékszállítóval elhajtott.

– közölte az ügyészség.

A bántalmazás következtében a hulladékgyűjtő férfi nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A súlyos testi sértés bűntettével gyanúsított elkövetők beismerték, és megbánták a tettüket a kihallgatásuk során.

Az ügyészség 1 év 3 hónapra felfüggesztette az eljárást velük szemben azzal a feltétellel, ezen idő alatt csoportos személyiségfejlesztő és agressziókezelő tréningen kell részt venniük. Emellett pártfogót is kaptak, aki ellenőrzi majd ezt és a felfüggesztés tartama alatti életvitelüket. Az elkövetőkkel szemben csak akkor kerülhet sor az eljárás megszüntetésére, ha a feltételes ügyészi felfüggesztés tartama eredményesen telik el.

Olvasói sztorik