Élet-Stílus

Józsi gazda: A nők, akik jelentkeznek a műsorba, elvileg tudják, mire vállalkoznak, illene is ahhoz tartaniuk később magukat

rtl
rtl
Azt mondja, a Házasodna a gazdába jelentkező hölgyek „ne akarják őt kizökkenteni az életéből”.

Arról már korábban hírt adtunk, hogy hetedik évadával tér vissza 2024-ben az RTL társkereső realityje, a Házasodna a gazda. Már bemutatkoztak a párra váró gazdák, akik között egy régi ismerős is feltűnt Józsi gazda személyében, akinek a műsor előző évadában nagy port kavart azon kijelentése, miszerint az az álma, hogy megtalálja a „puncit”, amit nagyon szerethet. Ez után két feleségjelöltje is faképnél hagyta a férfit, így ő visszahívott egy korábban kikosarazott nőt, de végül a forgatások után vele sem folytatódott a kapcsolata.

Az új esélyről, amit Nádai Anikótól kapott, így beszélt a Story magazinnak:

A családom is élt át miattam kellemetlen pillanatokat, tudom. De most annyira pörgős az élet, olyan sok a munka, hogy még le sem tudtunk ülni megbeszélni. Nem tudom, ők mit gondolnak arról, hogy újra belevágok a műsorba. Még a pici lányaimmal is alig tudok érintkezni, annyi a tennivaló. Nekem most kell értékesíteni a szamócát, ezen a néhány héten múlik a család megélhetése.

Szerinte a tévénézők nem is sejtik, mennyire sok munkája van egy nap:

Ha valaki végignézné egy napomat, lehet, hogy a végére már holtnak nyilvánítana, mert ezt tényleg nehéz bírni. A gazdák élete nagyon kemény.

Józsi gazda azt is mondja, olyan nőt keres, aki érti, mivel jár a gazdaélet: „Aki azonosulni tud vele, mert máskülönben nem fogja értékelni, hogy ott vagyok neki. Csak sopánkodni fog, hogy már megint mit csinálsz, miért nem vagy itt mellettem, menynyi időt töltesz a földeken… Ha viszont dolgos asszony, aki érti a munka fontosságát, akkor támogatni, segíteni fog. Akik jelentkeznek, elvileg tudják, mire vállalkoznak, illene is ahhoz
tartaniuk később magukat. Ne engem próbáljanak kizökkenteni az életemből.”

story

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik