Belföld

Videón, ahogy buszra szállnak a rengeteg szajréval a budai besurranó tolvajok

Nem volt kedvük kutyagolni, ezért inkább buszra szálltak a rengeteg szajréval a budai besurranó tolvajok. A BRFK közleménye szerint az ismeretlen férfi és nő március 31-én este tíz és április elsején dél között ment be az ablakon az egyik II. kerületi lakásba, ahonnan kabátokat, cipőket, valamint pénzt loptak.

A keresett férfi körülbelül 185 centiméter magas, átlagos testalkatú, rövid fekete színű haja van, és az elkövetésekor barna sapkát, barna kabátot, fekete inget és fekete nadrágot, valamint barna cipőt viselt. Egy fekete hátitáska volt a hátán, aminek alsó része és pántja is fehér mintás.

police.hu

A vele lévő nő körülbelül 165 centiméter magas, átlagos testalkatú, középhosszú, sötét haja van, amit az elkövetéskor copfban viselt. Az elkövetéskor fehér baseball sapka, fekete kabát, fekete nadrág és fehér sportcipő volt rajta,  s egy fekete hátizsák volt nála.

A BRFK kéri, hogy aki a felvételen látható férfit és nőt felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik