Élet-Stílus

Osváth Zsolt: Jó az, ha az ember volt csóró, mert megtanul dolgokat csinálni

Szajki Bálint / 24.hu
Szajki Bálint / 24.hu
A legtöbb dolgot az édesapjától tanulta ingatlanfelújítás terén.

Az Adom a napom csütörtöki streamjében Osváth Zsolt napját követhetik a nézők, aki a formátum szerint az esti órákban interjút is ad majd a műsort vezető Geszti Péternek.

A tartalongyártó-vállalkozó a mai élő közvetítés alkalmával egy felújítás helyszínére is ellátogatott, mellyel kapcsolatban úgy fogalmazott, merőben más vonal lesz, mint a korábban megnyílt Unicorn Bistro nevű étterme, ezúttal egy jóval magyarosabb koncepcióban gondolkodik. Mint mondta, édesapjával rendszeresen járnak bolhapiacra, hogy új berendezési tárgyakat szerezhessenek be, amelyek beleillenek majd a miliőbe.

Amikor a stáb arról érdeklődött, honnan ért Osváth a felújítási munkálatokhoz, a következőket felelte:

Amit tudok, annak mondjuk a 70 százalékát apától, 30 százalékát meg apósomtól. Meg hát nyilván, internet. Azért mondom azt, hogy jó az, ha az ember volt csóró, és jó az, ha az embernek sokáig nem volt pénze, mert megtanul dolgokat csinálni

magyarázta az adásban, hozzátéve: mivel nem volt pénze szakemberre, az első lakását is az édesapjával újították fel, akivel azóta is együtt dolgoznak, bármilyen renoválásról legyen szó.

Az Adom a napom streamjét az nlc.hu-n lehet követni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik