Ha már szívatta meg a telefonja, ezt a videót imádni fogja

A TechRax megsütött egy iPhone-t, és erről készítettek egy háromperces filmet. Ha önnek egészen más márkájú készüléke van, arról is mutatunk kínzóvideókat.

A Daily Doton találtuk a TechRax videóját, amelyben tulajdonképpen csak annyi történik, hogy egy iPhone 6-ost szétbarmolnak: először megsütik egy acetilénfáklyával, majd fogókkal és puszta kézzel tekergetik egy darabig – amíg már nem jó semmire, legfeljebb modern művészeti alkotásnak, mondjuk A kapitalizmus dekonstrukciója címmel, vagy ilyesmi. A fáklya egyébként 3315 Celsius-fokkal sütögeti az iPhone-t, ami nem annyira akar karamellizálódni.

A TechRax videói egyébként pont erről szólnak: ártatlan telefonok életére törnek. Mint az alábbiban elhangzik, igazából azt élvezik ennyire, hogy valami szépet és drágát elpusztítanak, és megoszthatják, mindenki okulására. Jó, körülbelül 45 ezer ember okulására: ennyi követőjük van a Twitteren.
https://twitter.com/techrax

Ezeknek a videóknak talán az lehet az egyetlen haszna, hogy ha valakit nagyon felhúzott a rosszkor lemerült, tönkrement, vagy egyéb okból használhatatlan telefonja, akkor megnéz egy ilyet, és azt érezheti, legalább lélekben bosszút állt. Szóval, ha önnek nem Apple-terméke van, akkor mondjuk itt egy Samsung Galaxy S5 – ha legközelebb kiborul miatta, akkor jól fog esni megnézni.

Bár ez a Samsung egészen jól túlélte a benzinnel lelocsolást és felgyújtást, úgyhogy tulajdonképpen mégis ő nyert.

Ha kíváncsiak rá, ki ez a telefongyilkos, akkor őt is meg tudjuk mutatni: az Instagramja szerint Taras Maksimuknak hívják. Ukrajnában született, Kaliforniában nőtt fel, és sejtéseink szerint, elég frusztrált alak lehet.