Azonnal látjuk, hogy elolvasták-e a leveleinket

A Mail Track pillanatok alatt telepíthető és segítségével tudni fogjuk, hogy mikor olvasták el a leveleinket.

A Chrome bővítmény telepítése mindössze három lépésből áll: telepítés, elfogadás, összekapcsolás. Lényege, hogy láthatjuk, hogy mikor érkezett meg a levelünk a célszemélynek, és hogy mikor olvasta el. Tulajdonképpen olyan, mint a WhatsUp, csak nem csettel, hanem levelekekkel.

Az egy másodperces telepítés után a bővítmény engedélyt kér tőlünk, hogy láthassa a Gmail-es profilunkat, a leveleinket és az e-mail címeinket. Senki ne essen pánikba ezektől, egy átlagos, telefonra töltött alkalmazás több adatot tud meg rólunk, mint ezek a kézenfekvő adatok. (és ppersze máshogy nehezen tudna segíteni nekünk.)

Miután elfogadtuk ezeket, máris hozzáadhatjuk a MailTracket a leveleinkhez és kapunk egy e-mailt, a négy fejlesztőtől, akik megköszönik, hogy használjuk a bővítményt.

A gyakorlatban úgy néz ki, hogy az elküldött levelink mellé két pipát tesz, az egyik akkor zöldül ki, ha elküldtük a levelet, a másik pedig akkor ha megnyitották azt.

Ne felejtsük el, hogy egyre többen használnak olyan bővítményeket, melyeket képesek szundiztatni a levelet, és hátrasorolni kissé, ha az nem az nem fér bele az aktuális munkamenetbe, így lehetséges, hogy azt látjuk, hogy elolvasták a levelet, azonban válaszra csak később számíthatunk. Ez így van rendjén, a bővítmény telepítéséből komoly sértődés ne legyen.

Címkék: gmailmailtrack