Tech

Nem tudott a csúcsra törni a Samsung Galaxy S20 Ultra

A Samsung idén februárban mutatta be a Samsung Galaxy termékcsalád legújabb készülékeit, az S20, S20 Plus és S20 Ultra készülékeket, amik közül az utóbbi olyan extrákkal rendelkezik, mint a 108 megapixeles főkamera és a százszoros digitális nagyítás. Ez ugyanakkor kevésnek bizonyult, hogy a készülék felkerüljön a mobilfotózás terén legjobbnak számító telefonok dobogójára a DXOMarknál.

Fotó: DxOmark

A független és az egész mobilpiac által hivatkozási alapnak tekintett szakportál tesztjén az ötkamerás mobil 122 pontot gyűjtött, ami alapvetően tisztességes eredmény, ugyanakkor

csak a hatodik helyre volt elég a DxOMark jelenlegi listáján. 

Az S20 Ultra azonos pontszámon osztozik a Huawei V30 Pro készülékkel, és megelőzi a Huawei Mate 30 Pro 5G, a Xiaomi Mi 10 Pro, az Oppo Find X2 Pro, a Honor 30 Pro+ és a jelenlegi csúcsnak számító Huawei P40 Pro is. Ezzel részben bebizonyosodott, hogy a nagyobb számok (108 MP, 100x zoom) nem feltétlenül jelentenek mindennél jobb minőséget, ugyanakkor az is kétségtelen tény, hogy a Samsung aktuális csúcskészülékével a hatodik hely ellenére is gyönyörű képeket lehet készíteni.

A Samsung Galaxy S20 Ultra sokkal többet tud, mint amire valójában szükségünk van
A képességei messze túlmutatnak a hétköznapi lehetőségeken, és olyan funkcióval is rendelkezik, amivel más okostelefon nem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik