Tech

Zseni: a Samsung új tévéinek csomagolásából akár macskaodú is építhető

A Samsung az ökológiai lábnyomának további csökkentése érdekében mostantól a Lifestyle TV sorozatának (The Serif, The Frame és a The Sero) minden tagját újrahasznosítható, hullámkartonból készült csomagolással látja el, így a felhasználók számára még egyszerűbbé válik az újrahasznosítás. Zseniális húzás továbbá, hogy a dobozok alternatív felhasználására is kreatív lehetőségek nyílnak.

Galéria

A dobozok minden oldalára pont-mátrix kerül, így a felhasználók könnyedén szétszedhetik a csomagolást, amelyet így más célokra, például kisebb asztalként, vagy kisállat pihenőként is összeállíthatnak. A csomagolás ráadásul tartalmaz egy útmutatót is, aminek hála a felhasználók akár lakberendezési tárgyakat készíthetnek a dobozból: újságtartót, kisebb polcokat, vagy akár kuckót a macskának – a környezettudatosság jegyében viszont a kézikönyv nincs kinyomtatva,

a csomagoláson található QR kód segítségével érhető el.

A Samsung a CES 2020 kiállítás Innovációs Díját is elnyerte a környezetbarát csomagolás koncepciójával a hatékony anyaghasználatért, és az új csomagolási megoldások bemutatására a Samsung április 6-tól a brit Dezeen életmódmagazinnal tervezői pályázatot indít. A csomagolásból elkészíthető legegyedibb és legpraktikusabb terveket díjazzák, a legjobbak pedig bekerülnek a hivatalos kézikönyvekbe.

Így működik a Samsung következő generációs, elsőre furcsának ható tévéje
A The Sero olyan tartalomfogyasztási élményt biztosít, amire eddig egyetlen tévé sem volt képes.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik