Járai Máté a nyitott házasságáról: Csak férfiakkal léptem félre, szerintem Kírának is mélyebbre menne, ha egy nővel csalnám meg

Saját bevallása szerint mindig zavarba is jön, ha nők részéről érzi, hogy nyitnának felé.

Járai Máté nemrég az RTL stábjának adott interjút, melyben egyebek közt a nyitott házasságáról is beszélt. Mint mondta, úgy érzi, sokan félreértelmezik ennek a kapcsolati formának a jelentését.

Mindig az az érzésem, hogy akik támadnak bennünket, azok attól félnek, hogy egyszer csak ez mint egy ilyen pestis, elindul, és megfertőződnek nyitott házassággal az emberek. Össze-vissza fognak rohangálni, és akit meglátnak az utcán, elkapják és megerőszakolják. Ez nem így van. Sokféleképpen lehet élni

– magyarázta a színész, majd hangsúlyozta, hogy semmire sem olyan büszke, mint a nyitottságára.

Nekem mindig szexuális vonzalomból indulnak ezek a kalandok, soha nem érzelmi alapon. Azt kell mondjam, hogy a 24 év alatt egyetlen egyszer őrültem meg, akkor is három hónapra.

Hozzátette, nem jellemző rá, hogy könnyen szerelembe esne, hiszen szerelme már van, de úgy véli, ha valaki vágyik a kalandra, akkor annak az jár. Az elfojtásban pedig nagyon nem hisz, szerinte rendkívül ártalmas, és előbb utóbb szembesülni kell a negatív hatásaival.

Annak az oka, hogy én csak férfiakkal léptem félre, vagy volt kapcsolatom ez alatt az idő alatt, amióta a Kírával együtt vagyunk, szerintem az, hogy én sokkal tapasztaltabb vagyok e téren, mint csajokkal. Engem mindig nagyon zavarba hoz, ha lányoktól érzem azt, hogy nyitnának felém, vagy bejövök nekik. Egész egyszerűen nekem a Kíra az, aki időnként megtestesíti azt, ami nekem a nőben bejön, vagy a vágyam. Az így jó, hogy nekem van egy feleségem és közben vannak kalandjai. Egyébként valószínűleg a Kírának is sokkal mélyebbre menne, ha én egy nővel csalnám meg.

Mint mondta, bár vonzza és érdekli, milyen lenne egy másik nővel ágyba bújni, van benne egy gát: szerinte abban a helyzetben túlságosan rágörcsölne arra, hogy teljesíteni tudjon, így pedig nehéz lenne elengednie magát.

Ami a Járai Kírával való kapcsolatukat illeti, a színész úgy fogalmazott, nem tudja, mit kellene tennie a feleségének ahhoz, hogy azt ne legyen képes megbocsájtani neki. Hozzátette, úgy érzi, gyerek nélkül is kerek az életük, bár egy táncgálán, ahol kisgyerekek léptek fel, saját bevallása szerint ő is sajnálta egy ideig, hogy nem lehet apa. De mint mondja, ezt már megbeszélték a feleségével, akit nem akarna boldogtalanná tenni azzal, hogy erőlteti nála, hogy anya legyen az akarata ellenére.

A teljes beszélgetést ide kattintva lehet meghallgatni.