Arról kérdezték, milyen szerinte az igazi férfi, Köllő Babett egy Majkával közös sztorit hozott fel példaként

Egy férfi legyen gáláns, stílusos és humoros, tartja Köllő Babett.

Köllő Babett a Stories Podcast vendége volt, ahol a műsorvezető egyebek mellett arról kérdezte, milyen számára az igazi férfi. A színésznő az elején leszögezte, hogy olyan, mint a férje, aztán úgy folytatta:

Nagyon szeretem, hogyha egy férfi nagylelkű és gáláns, és ezt most nem úgy kell érteni, hogy rengeteg ajándékot vesz a másiknak.

Szerinte ez a nagylelkűség akár apró gesztusokban is megmutatkozhat. Ennek érzékeltetésére elmesélt egy történetet Majkáról, akivel már a Sztárban Sztár előtt is hosszú évekre nyúlt vissza az ismeretségük.

Mindenkinek téves elképzelése van arról, hogy mennyit keresnek a színészek. Amikor még jártuk a vidéket, játszottunk egy darabot csodálatos olasz slágerekkel, és a főszereplő Majka volt. Mi évekig játszottunk egy színházi darabban, és zseniális volt benne a csávó. Egy fellépés után beültünk kajálni valahova. Akkor ő már járt fellépésekre, saját lemezei voltak, és képzeld el, mire megvacsoráztunk, kifizette mindenkinek a vacsoráját. Na, így értem, hogy valaki nagyvonalú és gáláns, ez számomra nagyon fontos

– idézte fel Köllő Babett, majd elmondta, számára mitől férfi a férfi.

Nekem egy pasinál fontos, hogy legyen nagyon jó stílusa. Egy férfi ne szép legyen a klasszikus értelemben, hanem humoros, legyen nagyon igényes magával szemben, és az öltözködési stílusa is legyen egyel extrémebb, mint az átlag.