Szórakozás

Schumacher Vanda: Eddig az volt fontos, hogy bulizzak, utazzak, de már nem akarok vándorcigány életet élni

rtl
rtl
A kezében lévő chipről most nem beszélt.

A legjobb női játékos lett a Celeb vagyok, ments ki innen! idei évadában Schumacher Vanda. Az influenszer a negyedik helyet kaparintotta meg a show-ban, az rtl.hu-nak kiesése után adott interjút.

Ebben megpróbálta összefoglalni, milyen dolgokat értékelt át életében három hét dzsungelben élés után.

Az emberi kapcsolataimról és a viták kezeléséről sokat tanultam. Mindig is apás voltam, anyu kevésbé volt fókuszban, és most a dzsungelben észrevettem, hogy sokat emlegetem anyát is. Én nem a családomtól kaptam videót – ez azért is volt, mert a családomat óvom a nyilvánosságtól. Fontosak a számomra, de arra jöttem rá, hogy elég felnőtt vagyok, készen állok egy komoly kapcsolatra, és az elkövetkezendő két-három évben lehetne akár saját családom is. Eddig az volt a fontos, hogy bulizzak, éljek és utazzak, de most már nem akarok vándorcigány életet élni és bőröndből öltözködni.

Az influenszer azt mondja, reméli, bizonyos sztereotípiákat ledöntött magával kapcsolatban.

Egy viszonylag sikeres szőke lány vagyok, aki karakán és kimondja, amit gondol. (…) Rájöttem, hogy azért hajtom magam ennyire, azért utazok ennyit, mert kompenzálni akarom, hogy mennyit bántottak, amikor fiatal voltam. Nem volt lehetőségem folytatni a középiskolát kilencedik osztály után, és az összes akkori barátom azt mondta, hogy még érettségim sem lesz. Semmi sem lesz belőlem. (…) Már többször és idén is felvettek egyetemre, csak mindig közbejött valami, ezért sosem kezdtem el, de még elkezdhetem.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik