Szórakozás

Horváth Gréta: Szolgalelkű vagyok

YouTube / Palikék világa by Manna
YouTube / Palikék világa by Manna
Szerinte sokszor alárendeli magát az emberi kapcsolataiban.

Kulcsár Edinához hasonlóan januárban látott napvilágot a hír, hogy Horváth Gréta és férje, Meggyes Dávid elválnak. Horváth Gréta ezt Instagramon jelentette be, valamint arról is beszámolt, hogy amiatt lett vége a házasságuknak, mert férje megcsalta. Azóta kiderült, hogy Meggyes Dávid a Dancing With The Stars táncos műsorból ismert Stana Alexandrával jött össze, aki nemrég úgy nyilatkozott, hogy barátságból alakult ki a kapcsolatuk.

Kapcsolódó
Kulcsár Edina új videóklipjében rózsával a kezében arról énekel, hogy már nem szerelmes
„Mosolygok, de legbelül ordít a lelkem, nem vagyok gyenge.”

Horváth Gréta most Palik László Youtube-műsorában vendégeskedett, ahol három, színes borítékba rejtett kérdéseket kellett megválaszolnia. Az elmúlt hetek történéseiről nem ejtettek szót az interjúban, azt viszont elmondta, hogy abban fejlődnie kell, hogy mennyire rendeli alá saját magát mások javára.

Szeretek csapatban dolgozni, sokszor alá is rendelem magam. Szolgalelkű vagyok, kész, ki kell mondani. Egy nagy szolgalelkű. Ez, amit mondtam, hogy sokkal bátrabbnak kell lennem, hogy ne rendeljem magam alá egy barátságban, párkapcsolatban, sehol sem. Egy munka viszonyban sem. Legyek bátrabb, merjem kimondani, odaállni. Majd lesz valahogy.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik