Szórakozás

Kulcsár Edina új videóklipjében rózsával a kezében arról énekel, hogy már nem szerelmes

YouTube / GWM Music Production
YouTube / GWM Music Production
„Mosolygok, de legbelül ordít a lelkem, nem vagyok gyenge.”

Január közepén jelentette be Kulcsár Edina, hogy elválik férjétől, Csutitól, akivel nemrég még a Nyerő Párosban is szerepeltek. A műsorban már megszellőztették azt az információt, hogy amiatt vállalták el a játékot, hogy megmentsék a házasságukat. A válással kapcsolatos bejelentésük után nem sokkal Kulcsár Edina Instagram-oldalán már arról posztolt, hogy új párja van, a rapper G.w.M személyében. Elmesélte, hogy kényszerhelyzetből hozta nyilvánosságra kapcsolatát ilyen korán, ahogy azt is elmondta, hogy G.w.M-mel a zene hozta össze őket egymással, merthogy Kulcsár Edina nemrég kipróbálta magát énekesként, és egy videóklipet is forgatott az első számához, aminek szövegét különben G.w.M írta.

Kapcsolódó
Porsche, Gucci, Curtis és a Ferencváros – összegyűjtöttük, mit lehet tudni G.w.M-ről
Az anyja azt akarta, hogy ügyvédnek tanuljon, a lányának már vett egy ötvenmilliós lakást, és szerinte csak az életképtelenek nem látják meg a lehetőségeket.

Az Egyetlen szó című dalhoz készült klipben egyértelműen szakításról énekel, egy fejezet lezárásáról, és a fekete-fehér videóban leginkább csak Kulcsár Edinát lehet látni, különböző hátterekkel, de egy ponton megjelenik egy tűzzsonglőr is. A kezében pedig néhány alkalommal pár szál rózsát szorongat, ami tökéletes promó lenne A Nagy Ő társkereső realitynek is. A dalszöveg egy részlete pedig így hangzik:

Erősebb lettem, megszoktam a csendet,
Mosolygok, de legbelül ordít a lelkem, nem vagyok gyenge.
Mosolygom, és eljátszom, hogy minden rendben.
Ne vitatkozz, nem számít, hogy volt,
Magunk mögött tudjuk, és elmúlunk,
Te vagy a Nap, én a Hold, nem vagyunk már szerelmesek,
Volt, ami volt.

Eddig még nem lehetett hallani eddig, milyen énekhangja van Kulcsár Edinának, de mivel le van tiltva a kommentelés lehetősége a videó alatt, a feliratkozói véleményezni sem tudják azt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik