Szórakozás

Phoebe Waller-Bridge elárverezi Golden Globe-on viselt ruháját, a pénz az ausztrál bozóttűz áldozatainak megy

22 millióról indul a licit.

A Fleabagért Golden Globe-bal jutalmazott Phoebe Waller-Bridge is beállt azon hírességek közé, akik az ausztrál bozóttűz  rászorulóin segítenek egy-két megosztáson túl is. Felajánlotta ugyanis aukcióra a gálán viselt, egyedi tervezésű ruháját, a befolyó összeget pedig az ausztrál Vörös Kereszt és két, a bozóttűz érintettjeit segítő alapítvány kapja elosztva, írja a Guardian.

Fotó: Steve Granitz/WireImage

77 ezer dollárról indul a licit, ami jelenlegi árfolyamon nagyjából 22 millió forint, sorozatának, a Fleabagnek a Twitter-fiókjára kikerült videón pedig a rengeteg híres embert is felsorolja, aki fizikai kapcsolatba került a díjátadó alatt a menő öltönnyel, ezzel is próbálva növelni az eszmei értékét.

Nagyon izgatott vagyok, hogy ez a lenyűgöző, egyedi öltöny, amit a zseniális ausztrál tervezőpáros, Ralph & Russo tervezett, tovább folytatja útját egy fontos ügyhöz hozzájárulva. Ha az aukció során gyűjtött pénz segíteni tud az ausztrál katasztrófával szembeni küzdelemben, akkor máris nagyobb dolgokat elért, mint az, hogy szerencsét hozott nekem és a Fleabagnek a Golden Globe-díjátadón múlt hétvégén.

Kiemelt kép: Steve Granitz/WireImage

Ajánlott videó

Olvasói sztorik