Szórakozás

Jodie Turner-Smith-nél még senki nem reagált viccesebben pletykára

Megerősítette a leggrafikusabb részleteket is Joshua Jacksonnal kapcsolatban.

Jodie Turner-Smith nem egy különösen ismert név még egyelőre, a Jett című Cinemax sorozatban lehet látni, viszont hamarosan bemutatják a főszereplésével készült Queen & Slimet, amivel mindez megváltozhat. A film modern újragondolása a Bonnie és Clyde sztorinak, Beyoncé legendás kliprendezőjének nagyjátékfilmes bemutatkozása, és a díjátadó szezonra időzítve mutatják majd be, így talán sokat fogunk még hallani róla az Oscar-szezonban.

Ugyanakkor most nem ezért írunk róla. Hanem azért, mert a PageSix értesüléseire alapozva a Bossip megírta, hogy szemtanúk szerint összejött Joshua Jacksonnal, akit olyan sorozatok főszerepéből ismerhetünk, mint a Dawson és a haverok, A rejtély, meg A viszony. Twitterre pedig ezzel a kérdéssel tette ki a cikket az online magazin:

Új pár a láthatáron??? Joshua Jackson hurrikánként döngöli Jodie Turner-Smith csodálatos kofferját ripityára?

Ha az ember egyszer már rátévedt a Bossipra, akkor meg sem lepődik ezen, sőt, a weboldal kifejezetten az ehhez hasonló címeiről híres. Ami viszont igazán meglepő volt, az a válasza volt erre Twitteren Turner-Smith-nek.

Igen, a válasz igen.

Szóval ők tényleg egy pár. Ezek után nagyon reméljük, hogy nagyon be fog futni, hisz ezek alapján csodálatos dolgokat fog még művelni a jövőben bulvár fronton is.

Kiemelt kép: Rich Fury/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik