Szórakozás

Egy buli közben lőtt fotó mentette meg a 22 éves lányt, akit a tánctéren próbáltak bedrogozni

A lány barátnője észrevette, hogy mire készül az idegen - írja a Mirror.

A 22 éves ír lány, Gemma Reynolds a barátnőivel nyaralni érkezett a görögországi Zákinthosz szigetére. A dublini Reynolds jól érezte magát a társasággal, buliztak, strandoltak, élvezték a tengert és olykor természetesen alkoholt is fogyasztottak. A csoport összesen két hetet töltött Görögországban, de az már biztos, hogy egy dologról fog emlékezetes maradni a nyaralás. Bejárta az internetet ugyanis az a fotó, amelyen egy idegen Gemmát megpróbálja bedrogozni.

A képet az egyik barátnője készítette, de nem azért, mert látta, hogy mire készül a férfi. A lányok csak a fotó elkészülte után fogták fel, hogy mi történik, de szerencsére még épp időben és le tudtak lépni. Gemma barátnője miután felfogta a történteket, rögtön elkezdett kiabálni a lánynak, hogy ne igya meg az italát. A hangos zene ellenére Gemma megértette, hogy mit mondanak neki, így sikerült megmenekülnie.

A történtek után a lány nem volt jól, betegnek és gyengének érezte magát, ezért a többiek azonnal kórházba vitték. Azt nem lehet tudni, hogy valamennyi drog mégis a poharába kerülhetett, vagy pedig a sokk miatt lett rosszul.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik