Szórakozás

„127 kiló vagyok, de mindennap szexelek és nincs korlátja a pozícióknak”

Nemrégiben a népszerű műsorvezető- színész James Corden arra panaszkodott, hogy a duci színészek sose kapnak szexjeleneteket, sose lesznek szerelmesek, többnyire csak a dagi barát szerepét kapják meg.

James Corden: A duci sztároknak miért nincs soha szexjelenete?
Elmondta, hogy ha valaki ducibb, bármennyire is jó, sose lesz szerelmes, nincsenek szexjelenetei, csak a főhős legjobb barátja lehet a filmekben, sorozatokban.

Mondatai megindították a 22 éves influenszer Emma Tamsin Hillt, aki a Sunnak mesélt emiatt a szexuális életéről.

Azt mondta, hogy tinédzser korát az határozta meg, hogy „mindent utált a testén”, például időjárástól függetlenül mindig két harisnyanadrág volt rajta, mert úgy gondolta, attól vékonyabbnak látszik. Corden szavaira reflektálva, nem volt hasonló alkatú ember, akire felnézhetett volna fiatalkorában, az olyan szereplők – mint például a Jóbarátok duci Monicája vagy az Austin Powers Dagi Dögje – mind egy vicc voltak, akkor is, ha szexről, randizásról volt szó.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Emma Hill (@emmatamsinhill) által megosztott bejegyzés, Márc 28., 2019, időpont: 12:03 (PDT időzóna szerint)

Manapság azonban egyre több az olyan influenszer, mint Tamsin Hill – akinek 51 ezer Isnta– és 85 ezer YouTube-követője van –, akik bátran mernek beszélni arról, milyen is a „dagiszex” valójában.

Nagyszerű a szexuális életem.  Sokáig tartott, míg idáig eljutottam – megszeretni a testemet, találni egy férfit, aki nem valami fétisének a megvalósulása miatt van velem, de igen, boldog vagyok, hogy azt mondhatom, remek a szexuális életem

– nyilatkozta Tamsin Hill, aki a részletekből is elárult valamennyit. Dagiként szexelni nem csak leoltott lámpa mellett, kizárólag pár pozitúrában lehet.

Lehetsz felül, csinálhatod fordított lovaglópózban, amit csak szeretnél, ami csak felizgat. Mert az, hogy kövér vagy, nem azt jelenti, hogy nincsen jogod egy jó szexre!

Tamsin Hill jelenleg egy 23 éves, „sovány” fiúval, Brandon Witterrel jár. Négy hónapja vannak együtt, mindennap szeretkeznek, minden pozitúra, amit csak kipróbáltak, működik.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Emma Hill (@emmatamsinhill) által megosztott bejegyzés, Ápr 18., 2019, időpont: 10:22 (PDT időzóna szerint)

Az egyetlen egy, ami trükkös, ha fel akar emelni.

– tette hozzá, de az is igaz, mondja, hogy mindenki más és más, ő például pocakos. Sokáig nem is szerette, ha hozzányúlnak az övéhez, de mára már nincs vele gondja.

Tamsin Hill arról is beszélt, hogy a divatipar is sokat változott a tinédzserévei óta, például nagyobb méreteket is árulnak már mindenből, ami azt jelenti, hogy szexin öltözhet fel a hálószobában is. Amikor az első fiújával volt együtt, 15 évesen, akkor csak egy márka forgalmazott rá is jó szexi fehérneműket – pedig akkor még kisebb is volt –, de ma már van jó pár ilyen vállalat.

Ez az első fiú, nagyon figyelmes volt, de aztán lettek rossz tapasztalatai a szex és a párkapcsolatok terén, mikor egyetemre járt.

Arra kezdtem el a férfiakat és a szexet használni, hogy úgy érezzem, elfogadnak az emberek. Ha egy férfi érdeklődött irántam, azonnal csodaszépnek éreztem magamat. A férfiakban kerestem az érvényesülésemet és nem magamban, ami miatt elkerülhetetlenül összetört a szívem.

Emiatt több férfival is feküdt le, mint kellett volna. Ráadásul ezek között voltak olyanok is, akik a szexuális fantáziájuk kiélésére használták őt a méretei miatt.

Olyanokat mondtak, mint hogy szeretik a hurkáimat, ami kedves, de ha ez az egyetlen, ami miatt velem vannak, akkor tárgyiasítva érzem magam.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Emma Hill (@emmatamsinhill) által megosztott bejegyzés, Ápr 21., 2019, időpont: 2:00 (PDT időzóna szerint)

Szerinte sok férfi fetisizálja a nagyobb nőket, és csak ilyenekkel randiznak, nem azért, mert kedvelik amilyenek, hanem a méreteik miatt. Ez részben köszönhető a pornóiparnak is, véli Tamsin Hill. Ennek ellenére barátjával néznek pornót és – a közhiedelemmel szemben – nem csak olyan párokról, mint ők, vagyis egy nagy nő és egy vékony férfi közötti szexről, bár Witter ilyeneket is, ha nincs ott barátnője. De erre a férfi azt mondja, hogy egyszerűen azért, mert a formás nők „realisztikusabbak”. A műmellű, műfenekű nőket viszont ki nem állhatja, egyszer volt egy szilikonmellű nővel, de nagyon nem tetszett neki, nem illet a testének arányaihoz, nem volt vonzó.

Tamsin Hillt viszont nem bántja, hogy Witter szereti a nagy nőket foglalkoztató pornót, mert tudja, hogy nem a méretei miatt van vele, hanem azért, amilyen, a személyisége miatt. Két éve ismerik egymást, először csak barátok voltak, és nem is mond a férfi olyanokat, amiből úgy tűnne, a ducisága miatt fetisizálja.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Emma Hill (@emmatamsinhill) által megosztott bejegyzés, Jan 11., 2019, időpont: 12:56 (PST időzóna szerint)

A középiskola óta Witter az első, akivel párkapcsolatban van, az egyetem alatt a férfiak, akivel randizott, nem szerették felvállalni a barátaik előtt őt. Mostani párja viszont igen.

A remek szex csak a hab a tortán

– mondta Tamsin Hill.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik