Szórakozás

James Corden: A duci sztároknak miért nincs soha szexjelenete?

James Corden volt a vendége David Tennant podcastjének, ahol arra panaszkodott, hogy a szórakoztatóipar gyakorlatilag mellőzi a ducibb színészeket, akármennyire jók – számolt be a DailyMail róla. Elmondta, hogy sose kapnak szexjeleneteket, sose lesznek szerelmesek, többnyire csak a duci barát szerepét kapják meg maximum.

Te vagy a legjobb barátja valakinek, aki vonzó, akit többnyire megnyugtatsz a jelenléteddel, és te kapod a fura poénokat. Ahogy idősebb leszel, valószínűleg bírót fogsz játszani, vagy valami hasonlót. És kábé tényleg azt érzed, hogy mellőznek. Úgy érzed magad a szórakoztatóiparban, mintha egy nagy bankett asztal lenne, és közlik veled, hogy nincs szék számodra az asztalnál.

Elmesélte, hogy egyszer a színházban egy filmprojekt miatt tök izgatottak voltak, de míg másoknak elküldték a forgatókönyvet és fontos szerepekre nézték ki őket, addig neki ajánlottak egy apró szerepet benne.

Tök olyan volt, mintha azt mondták volna, hogy azt gondolják, nagyon jó vagyok, de a külsőm miatt ez minden, amit ajánlani tudnak.

Corden azt mondta, ezek az élmények győzték meg, hogy el kell kezdje írni a saját projektjeit magának, mert sosem fog különben jobb szerepeket kapni, szemben vékonyabb kollégáival, akik ugyanott tartanak a karrierjükben, mint ő.

Kiemelt kép: Presley Ann/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik