Magvan a Vajna baba neve

Andy Vajna és Timi tényleg komolyan gondolják a gyerekvállalást, már a kicsi nevéről is megegyeztek.
Kapcsolódó cikkek

Andy Vajna és felesége, Vajna Timi már többször nyilatkoztak arról, hogy szívesen vállalnának gyermeket. Már biztos, hogy valóban komolyak a 70 éves producer és a 32 éves szépségverseny szakértő szándékai, hiszen hosszas vita után megállapodtak születendő baba keresztnevével kapcsolatban.

“A keresztnevet már kiválasztottuk. Annyit mondhatok, hogy mindkettőnknek tetszenek az orosz nevek” – mondta a Borsnak Timi sejtelmes és széles mosoly közepette. Da ki akarta a nevet?

“A filmkészítés során is számos hasonló helyzet adódott már, mint a párkapcsolatokban. Volt, hogy Sylvester Stallone azzal állt elő, hogy szíve szerint lelőne egy gyermeket már a film elején. A színészek szeretik az ötleteiket belevinni az alkotásokba, de nekem az is a feladatom, hogy szép finoman meggyőzzem őket, hogy mi és hogyan lehet jó az alkotásban. Ha eljutunk odáig, hogy ő maga mondja el azt az ötletet, ami az enyém, és azt érzi, hogy a sajátja, akkor nyertem. A feleségemmel is működik ez. Azt mondja, az ő ötlete valósul most meg a Miss Universe gálán. De ki tudja, lehet, hogy én akartam így?” – nyilatkozta Andy.