Schobert Norbi Rékához hasonló edzőt keres, de nem talál

A fitneszguru hosszas bejegyzésben fejtette ki véleményét arról, miért is egyedülálló felesége tevékenykedése.
Kapcsolódó cikkek

Schobert Norbi csendben figyel, és szívesen támogatna egy feltörekvő fiatal tehetséget, de nem lel Rubint Rékához hasonlóra – ez derül ki abból a posztból, amit az Update életmód atyja Facebook-oldalán tett közzé a minap.

“Öregszem lassan, de tény, hogy 2000-ben a legsikeresebb aerobik edző voltam az országban. Számtalan fellépés, tömegrendezvény, Fitness Kickbox, Duci Tréning, saját tévéműsor, üzleti sikerek. Éreztem, hogy magam mellett fel kell építeni valakit, ezt diktálja a józan ész. Próbálkoztam másokkal, kisebb sikerrel, nem személyeskedek most név szerint. Teltházas óráival és egy Shape cikkel fedeztem fel Rékát. Segítettem a tudásommal, pénzzel, kapcsolatokkal, de pár év alatt önjáró lett. Ehhez Ő kellett. 15 éve keresem mellette azt a női, vagy férfi oktatót, aki mellé ismét befektetőként, menedzserként állnék oda. Azóta nem jött senki! Őszintén odaállnék mögé, mert nem vagyok buta üzletember, de nincs. Mert lehet itt szakmázgatni, prezenterkedni, de a titok egyszerű: életigenlés, egyediség, pozitív energia és hogy átjöjjön az üzenet. Na egyik sincs” – írja többek közt a bejegyzésben Norbi.

A hozzászólókat ezúttal is megosztotta a véleményformálás; volt, aki a kis Larát tartja a méltó utódnak, míg mások a szakma és a többi edző nevében szólaltak fel, és sorolták rivális kedvenceik nevét.

Ön mit gondol?