Élőben kérik meg Gregor Bernadett kezét

A színésznő szerelme, Szarvas Attila a Szombat Esti Láz táncparkettjén, kamerák kereszttüzében szeretné megkérni a Gregor Bernadett kezét.
Kapcsolódó cikkek

Gregor Bernadett és kedvese, Szarvas Attila az RTL Klub-on hamarosan induló Szombat Esti Lázban nem csak tánctudásukat, hanem magánéletüket is képernyőre viszik.

“Úgy tervezem, a táncparketten, élő adásban kérem meg Berni kezét, hiszen szeretném, ha hozzám jönne feleségül. Öreg vagyok én már ahhoz, hogy hosszasan jegyben járjunk, ezért az a vágyam, hogy minél hamarabb összeházasodjunk, és akkor valóban igazi család leszünk” – mondta a Blikknek Attila, aki közös gyermeket is tervez Bernivel.

Fotó: RTL Klub

“Még nem vagyok terhes, de mindketten nagyon szeretnénk kisbabát, kislányt remélünk. Persze felmerült bennem, mi lesz, ha azalatt fogan meg, amikor tart még a műsor, de nem hinném, hogy ez gondot jelentene. Ha a közönségnek tetszik, amit csinálunk, akkor az áldott állapot ellenére sem fogjuk abbahagyni a táncolást. Ismerem már annyira a testemet, hogy tudjam, mit bír, elég strapabíró nőnek tartom magam” – tette hozzá a színésznő.