Kátyúzzák, mégis gödrös

A vásárhelyi Fáncsy utca tele van gödrökkel, így közlekedni is elég nehéz ott.
Kapcsolódó cikkek

Kocsival se egyszerű az utcán való közlekedés, csak lassan és óvatosan haladhat előre az autós, ha nem akar kárt az autójában. Biciklivel pedig kész mutatvány végigmenni az útszakaszon, mintha szlalomozna az ember. Az utcafelelős, Csanki János és a települési képviselő, Molnárné Kecskeméti Rita többször ígérte, hogy az utat teljesen rendbehozzák, de ez valahogy sosem teljesül.

Nagyon rosszak az útviszonyok, a házunk előtt legalább négyméretes kátyú található. Előfordult, hogy egy autó belehajtott a gödörbe, és a kavicsot „fellőtte” a ház falára, kis híján az ablakot találta el. A közterület-felügyelők egyfolytában erre autóznak – párosával járnak –, és értesítőt dobnak a postaládába: a lehullott falevelet nem takarítottuk el, és az balesetveszélyes. Lehet, de a kátyúk még jobban, inkább azokkal kellene foglalkozni – közölte a délmagyar.hu-val az utcában lakó Kovács Ernő.

Az önkormányzatnál azt mondják, hogy minden évben végeznek útfelújtást az utcában, azonban a tél és a nehéz járművek gyorsan tönkreteszk azt. A hibákat városszerte jelenleg is felmérik a közterület-felügyelet szakemberei, listát készítenek, és amint az aszfaltkeverő üzemek elindulnak, április közepétől elvégzik a munkát a szakemberek.