Cikis videót gyártottak Csobot Adélról

A volt x-faktoros feltűnően gyakran használja a „no” kifejezést, amit egy internetes mém-gyártó nem is hagyott szó nélkül.
Kapcsolódó cikkek

Csobot Adél műsorvezetéséről mondanak jót is, rosszat is: nyilván, akinek eddig sem volt szimpatikus a volt x-faktoros, a Belevaló műsorvezetése közben sem fogja megszeretni, aki pedig eddig is kedvelte, elnézi neki azt az apró hibát, hogy mennyire gyakran használja a “no” kifejezést. Adél már az X-Faktor alatt is alaposan megosztotta a közvéleményt, és ez mostanra sem változott. Az érettségijét hamarabb ünneplő énekesnő „no”-zásáról most egy videó is készült, Csobot Vs. Hollywood címmel, amelyben minden “no”-ért egy-egy filmjelenet jár, amelyben a szereplő szintén azt mondja, hogy “no”, hol ordítva, hol fájdalmasan, hol pedig tiltakozva.

Kerestük Csobot Adélt is, hogy vajon feltűnt-e neki, milyen gyakran használja ezt a kétbetűs szócskát, illetve hogy mennyire tartja viccesnek, hogy erről videót készítettek, ám a menedzsment azt közölte, hogy nem kívánnak megnyilvánulni a témával kapcsolatban. Kár.

A videót azóta eltávolították az oldalról, úgyhogy nem tudjuk megmutatni nektek, amiért szintén kár…

Címkék: csobot adél