Veszélyes kapcsolat – az énekesnő áldozat lehet

Több mint hatezren lájkolták Radics Gigi Facebook-oldalát. A lány hatalmas rajongótábora ellenére tart a kieséstől.
Kapcsolódó cikkek

Összeszedte bátorságát és randira hívta Burgess Benji Radics Gigit. A lány, ahogy elmondta, csak barátságot érzez a fiú iránt, ám Benjámin reménykedik abban, hogy vonzalma viszonzásra talál. Erre minden esélye meg is van, hiszen Gigi elmondta, örül annak, hogy tetszik a fiúnak, ez nagyon jó visszajelzés számára, hízeleg a nőiességének.

A kezdődő románcot azonban nem mindenki nézi jó szemmel. Az amerikai fiú a tehetségkutató eleje óta nagyon népszerű a kamasz lányok körében, akik Benjámin Facebook-oldalán adnak hangot időnként nemtetszésüknek. Benji nem tagadja, rengeteg szerelmes üzenetet kap, amelyekben olykor Gigit bírálják és nem jósolnak nagy jövőt a még ki sem alakult kapcsolatuknak.

Az énekesnő bevallotta, zavarják az őt bíráló SMS-ek. “A sok tinilány most nagyon odavan érte, engem pedig utálnak, hogy tetszem Benjinek” – vélekedik, és hozzátette, ezzel akár szavazatokat is veszíthet.

A két énekes Facebook-oldalának tanúsága szerint Giginek nincs félnivalója, mindeddig az ő hivatalos lapja a legnépszerűbb, sőt, sokan őt tartják a legesélyesebbnek a végső győzelemre.  A legnagyobb közsségi oldalon profilját több mint hatezren lájkolták, Benji esetében pedig több mint kétezren kattintottak a tetszik gombra.