Csúnyán lejáratták a magyar sztárt a TV2 adásában

Sosem volt Krisz Rudi tanítványa a Megasztár önjelölt énekese, Havasi Andrea. A zenész azonban nem tagadja, korábban hozzá fordult az asszony segítségért.
Kapcsolódó cikkek

Pavarottitól az O sole miót próbálta meg előadni a Megasztár-zsűri előtti castingján Havasi Andrea. A dal egy kicsit sem hasonlított az eredetire, az énekesjelölt azonban értetlenkedve fogadta a zsűri kritikáját. Miután befejezte a produkcióját, elmondta, korábban Krisz Rudi tanítványa volt, most pedig Pitti Katalin tanítja énekelni.

A zsűri hitte is, meg nem is a Mega-jelölt szavait, ám a legszúrósabb megjegyzést Falusi Mariann tette: “Ha pénzért tanulsz énekelni, ne költs rá többet, nem érdemes” – jelentette ki.

Ha lemaradtál Andrea veszélyes produkciójáról, itt meghallgathatod:

A Hír24 kérdésére Krisz Rudi elmondta, valóban ismeri az asszonyt, aki megkérte őt, hogy adjon neki énekleckéket. “Amikor hozzám fordult, mondtam neki, hogy nem tudok segíteni, hiszen nem adok énekórákat. Abban maradtunk, hogy talán zeneelméletre taníthatom, de mivel éppen akkor mentem hajóra zenélni, ez is elmaradt. Egyébként sem tudtam volna a szemébe mondani, mint Falusi Mariann, hogy kár próbálkoznia az énekléssel. Évtizedek óta abban a hitben él, hogy jó hangja van, nem volt szívem összetörni az álmait. Ám most, hogy jelentkezett a Megasztárba és bolondot csináltak belőle, már bánom, hogy nem szóltam neki” – vélekedik az énekes.


Fotó: MTI / Zih Zsolt

Krisz Rudi az Andrea-ügy kapcsán az Eurovíziós Dalfesztiválon átélt negatív élményét is megosztotta. “Beválogattak az elődöntőbe, majd a színpadon aláztak meg. Egy hatvanas évekbeli dallal készültem, amelyre Csiszár Jenő azt mondta, hogy ‘elkapcsolási faktor’. Rém rosszul éreztem magam, hiszen, ha így gondolták, miért választották be egyáltalán a dalt” – méltatlankodott a zenész. “Úgy tapasztalom, magyar mentalitás lejáratni a másikat, amivel nem tudok megbékélni” – tette hozzá.

Krisz Rudi Eurovízión előadott dalát itt hallgathatod meg: