Leintette a prosti a rendőröket: kiderült, hogy körözték

Egy nap alatt a szegedi rendőrök hat körözött személyt kaptak el.

Egy fiatal nőt a legősibb mesterségre történő felhívása közben érték tetten a rendőrök – magyarán az út szélén egyértelmű jeleket mutatott az arra haladó gépjárművezetők számára – mondta Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A fiatal nőt a rendőrök igazoltatták, ekkor derűlt ki, hogy vele szemben a budapesti bíróság elfogatóparancsot bocsátott ki. Az örömlányt az elfogatóparancsban foglaltak alapján a rendőrség őrizetbe vette.

A csütörtöki napon egyébként hat olyan személyt kaptak el a rendőrök Csongrád megyében, akiket a hatóságok valamilyen okból kerestek.

Egy randalírozó fiatalemberről derült ki, hogy a rendőrség keresi őt. A 20 éves fiatal az egyik alsóvárosi trafik előtt ordibált, erőszakosan lépett fel, félelmet keltve a trafikosban, aki ezért az üzletbe nem engedte be, az ajtót becsukta. Az alkoholos befolyásoltság alatt álló fiatalember ekkor olyan erővel kezdett el kopogni, hogy az ajtóüveg is betört. A kiértesített rendőrök a helyszínen elfogták és igazoltatták a fiatalembert, akit a rendőrkapitányság már más bűncselekmény miatt körözött. Kihallgatását követően a rendőrség őt is őrizetbe vette.

Címkék: