Foci

Jogi lépéseket tehet Dzsudzsák ellen a Bursaspor

A futballista menedzsere cáfolta, hogy a szélső klubja beleegyezése nélkül jött volna haza.

Mozgalmas volt Dzsudzsák Balázs számára a 2015-ös esztendő utolsó néhány napja. A török labdarúgó-bajnokságban szereplő Bursaspor futballistája előbb a kiállítás sorsára jutott a Konyaspor elleni bajnokin, ezért a szövetség három mérkőzésre szóló eltiltással, valamint nagyjából 1.3 millió forint pénzbüntetéssel sújtotta.

Pár nappal később végül az eltiltást egy évre felfüggesztették. A válogatott csapatkapitányát a két ünnep között egy díjjal jutalmazták, Debrecenben átvette a megyei Prima-díjat. A jelenlegi ügy forrása pedig itt keresendő.

Dzsudzsák a hírek szerint vezetői beleegyezés nélkül, önhatalmúlag hagyta ott csapatát, és jött haza a debreceni gálára. A Blikk több török internetes oldal információira hivatkozva azt írja, hogy a Bursaspor kész jogi lépéseket tenni az ügyben.

A lap megkereste a futballista menedzserét, Vörösbaranyi Józsefet, aki a cáfolta a klub sajtóreferense által közölt információt:

Csak azt tudom mondani, amit már korábban is, Balázs a klubja jóváhagyásával utazott Magyarországra, s január másodikán kell visszatérnie.

A szélső teljesítményével finoman szólva sincsenek megelégedve a bajnokságban pocsékul szereplő klubnál. Kérdés, hogy az ügy milyen hatással lesz a válogatott csapatkapitányára. A Bursaspor legközelebb jövő hét szombaton (január 10.) lép pályára a Török Kupában, méghozzá a Boluspor ellen.

Addigra minden bizonnyal lezárul az ügy, már ha van egyáltalán.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik