Tajti Mátyás megérkezett Barcelonába

A 15 éves labdarúgó áprilisban egyezett meg a katalán klubbal, most pedig Barcelonában van, ahol a szállását is elfoglalta.

A Puskás Akadémia tehetséges labdarúgóját a Real Madrid és a Barcelona is szerette volna leigazolni, ám ő végül a gránátvörös-kékek mellett tette le a voksát.

Tajti a jövőben a La Masiában, vagyis a katalánok akadémiáján alapozhatja meg a jövőjét. A magyar labdarúgó a napokban el be is költözött a szobájába.

 Fotó: Facebook

“Már itt vagyok Barcelonában, tegnap reggel 4-kor indultunk ki a reptérre. Nem mondom, hogy nem voltam fáradt! Becsekkolás után jött a búcsúzás, ami elég fájdalmas volt, de valljuk be, nem számítottam jobbra. Barcelonában már vártak a reptéren és elvittek a La Masiába. Megmutatták a szobám, az ágyam, aztán irány rögtön meccset nézni. Meccs után vissza a szállásra, ahol már a szobatársam, Dino Halilovic várt. Rövid ismerkedés után mentünk vacsizni. Ma indulunk egy egyhetes edzőtáborba, amit már nagyon várok, mert most fogom megismerni az összes csapattársamat!”” írta Facebook oldalán Tajti Mátyás.