Iniesta: Hiányzik Vilanova

A Barcelona középpályása elismerte, hogy a csapat rossz formája a többi között annak tudható be, hogy nem Tito Vilanova ül a padon.

Mint azt megírtuk, a katalánok trénerét újra megtámadta a rák, így megműtötték, és márciusig New Yorkban marad, hogy kezeltesse magát.

Így távollétében Jordi Roura másodedző irányítja a gránátvörös-kékeket, akik egy hét alatt két pofonba is beleszaladtak: a Bajnokok Ligájában a Milan, a Copa del Rey-ben a Real Madrid verte meg őket, ráadásul a Barca így búcsúzott is a spanyol kupától.

A bajnokságban a legutóbb iöt meccsen csak kétpontot szórtak el, de intő jel, hogy legutóbb a Granada és a Sevilla ellen is forró volt a pite.

“Hazugság lenne, ha azt mondanám, nem érezzük Tito hiányát” – mondta a 28 éves Iniesta. – “Természetesen az ő egészsége az elsődleges, és reméljük, ha visszatér, még a BL-ben szereplünk, és vezetjük a Primera Divisiont.”

A Barcelona szombaton a bajnokságban is találkozik az örök rivális Real Madriddal: ha ott is a Blancók nyernek, 13 pontra megközelítik a katalánokat.