Sneijder miatt aggódnak Milánóban

Az Inter szakvezetője szerda este még úgy fogalmazott, hogy Moszkvában az Inter teljes fegyverzetben állhat ki, ám számításait keresztülhúzhatja egy sérülés – az Inter egyik legjobbját veszítheti el.

A CSZKA elleni milánói találkozón ugyanis Wesley Sneijder bokasérülést szenvedett, a holland középpályás lefújáskor sántikálva hagyta el a játékteret. Az irányítót mérkőzés közben is ápolták, visszatért – nem mellesleg egy gólpasszt adott – ám a találkozó után az Inter orvosi stábja azonnal kezelésbe vette.

Az olasz hírügynökség (ANSA) szerint a holland válogatottnak fáj a bal bokája, kérdés azonban, hogy mennyire komoly a ficama. A futballistát az elkövetkező napokban tüzetesebben is megvizsgálják, de nem kizárt, hogy kihagyja a lombardok szombati Bologna elleni bajnoki mérkőzését.

A milánói csapat hivatalos honlapján Jose Mourinho szakvezető mindenesetre bizakodóan nyilatkozott.
„A visszavágón ők Krasics nélkül játszanak majd, míg mi – amennyiben senki sem sérül meg a Bologna elleni bajnokin – a legerősebb felállásunkkal szerepelhetünk. Az egyetlen dolog, ami aggaszt, az a műfű. Eddig még nem volt alkalmunk megismerni, és nem tudom, játékosaim hogyan alkalmazkodnak majd egy számukra idegen borításhoz.”